Florence BiŽnnale 2007

opening Anita's spot
Opening Florence Biennale 2007mijn stek
Edward Rubin New York artwriter
Edward Rubin, schrijver in Manhattan Arts International geeft commentaar
belangstelling Viviane from France
belangstelling mijn buurvrouw Viviane uit Frankrijk
Paul Lorenz Prof. of Art comments Tim Marlow comments
Paul Lorenz geeft zijn commentaar Tim Marlow geeft zijn commentaar
David Rubin comments Gregorio Luke comments
praten met David RubinGregorio Luke geeft commentaar

NOTE

Edward Rubin
is een schrijver en kunstcriticus die woont in New York City. Artikelen en reviews van zijn hand verschenen in ARTnews, New Art Examiner, www.manhattanarts.com, Hispanic Outlook, www.nytheatre-wire.com en Theatre Week.

Paul Lorenz
was een van de schilders die de VS vertegenwoordigden op de 3de International Biennial of Contemporary Art in Florence, Italy, waar hij een medaille ontving voor de 5de plaats voor schilderen. In 2002, vertegenwoordigde Paul wederom de VS op de TriŽnnale in Parijs. Onlangs is hij verhuisd naar de Paducah Art Community, in Kentucky.

Tim Marlow
is een schrijver, TV-maker, kunsthistoricus en tentoonstellingsdirecteur bij White Cube in London. Tijdens deze BiŽnnale nam hij een live interview af met 2 beroemde Britse stijlikonen van de hedendaagse kunst Gilbert & George.

David S. Rubin
De curator van de Brown Foundation of Contemporary Art, S. Antonio Museum, Texas, USA. Op deze BiŽnnale zat hij in de internationale jury en gaf hij een lezing getiteld: "Let there be light" over kunst met licht (neonbuizen).

Gregorio Luke
kunstcriticus, curator en expert in Latijnsamerikaanse kunst, heeft vele lezingen gegeven over Mexicaanse kunst in musea en universiteiten in VS, Europa en Mexico. Op deze BiŽnnale heeft hij een lezing over Tina Modotti en een zeer boeiende lezing over Frida Kahlo gegeven.

HOME

Voor meer informatie kunt u mij bereiken op:
telefoonnummer: 0320-256392,
faxnummer 0847389181 of
E-mail contact


Valid XHTML 1.0!
Valid CSS!